Bekende nederlanders en hun succesgeheimen

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidend zijn. Niet met het koor meezingen.
Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

“Ik ben nooit bang om naar een opdracht te vragen. Ik krijg mijn energie uit nieuwe dingen opzetten. Dát vind ik gaaf.”
Heleen Dura Van Oord, Veuve Clicquot

“Je moet op de juiste manier met je klanten en relaties omgaan. Geen gekkigheid uithalen, netjes blijven, problemen oplossen. Dan ben je een eind op weg.”
Aad Ouborg, oprichter van Princess.

‘‘Ik wil er een succes van maken; de groei van mijn bedrijf. Kansen krijg je en kun je ook afdwingen door er zelf iets aan te doen. Dat heeft te maken met drive en passie. Steek tijd en energie in relaties om succes mogelijk te maken.”
Jack de Vries over zijn succesfactor.

“Als je overtuigd bent waar je voor staat en gaat, dan moet je dit doorzetten. Je niet door anderen laten terugfluiten. Probeer daarom zo onafhankelijk mogelijk te zijn. Hou de regie bij jezelf. Durf autonoom te zijn. Mijn overtuiging: ik moet met elk boek beter worden.”
Özcan Akyol, schrijver van bestseller ‘Eus’ over zijn succesfactor.

“Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidend zijn. Niet met het koor meezingen. Dingen op scherp durven zetten, doorzettingsvermogen hebben, controverse durven opzoeken. Je moet een vak beheersen. In iets kunnen excelleren. Als je iets doet, moet het goed zijn.
” Hans van Baalen, VVD-parlementariër.

230.Jack_de_Vries
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: