Gedegen vakjurering bepaalt winnaar

De jaarlijkse Awardtoekenning - verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro - vindt plaats onder notarieel toezicht. Alle leden van de vakjury krijgen na de publieke stemronde 10 genomineerden voorgelegd voor de finale-prijs.  Deze worden voorgedragen op basis van de publieke stemming per sms, en op voordracht door de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Duidelijke procedure

De juryleden beoordelen inidividueel de kwaliteiten van deze bedrijven, en welke bedrijven volgens hun beoordeling worden vereerd met de finaleprijs, of één van de sub Awards. De notaris verzamelt deze beoordelingen van de juryleden en stelt de uiteindelijke uitslag officiëel vast. Deze procedure geldt voor alle Award-categorieën. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Awards.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: