mach3
Business-Team

Win 100.000 euro en de eeuwige roem

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat vanaf 2015 gepaard met een geldprijs ter hoogte van 100.000 euro.

Waardevolle erkenning

Westland Kaas (bekend van Old Amsterdam en Maasland), Jaap NL, Staples en vele andere topondernemingen pronken met de Succes Award-nominatie. Dit is het bewijs dat de organisatie tot de top van Nederland behoort en toonaangevend is in haar eigen branche. De Nationale Business SuccesAward is dan ook de grootste ondernemersprijs van Nederland, open voor elke gezond bedrijf en de enige awardverkiezing met een eigen televisieprogramma. 

Grootste TV-ondernemersprijs van Nederland

Nominatie voor een award vindt plaats na een zorgvulidige selectie. Na officiële nominatie dingt elk bedrijf mee naar de finale hoofdprijs en awards in 19 andere categorieën. De nominatie gaat gepaard met publicitaire aandacht van TV tot radio, van kranten tot social media. 

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)
Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton