Nationale Business Succes Award Winnaars

Nationale Business Succes Award 2015

ATAG Nederland wint De Nationale Business Succes Award 2015

De winnaar van de Nationale Business Succes Award, editie 2015, is bekend gemaakt door juryvoorzitter Steven van Eijck, tijdens de opnames van de Finale Award Show voor RTL7. ATAG Nederland BV ontving de overall Finale Award. Met de Finale Award is een geldprijs van 100.000 euro gemoeid. De Award voor de beste start up ging naar Sustainable Durable Systems. CWS Nederland ontving met haar duurzame visie de Award voor het groenste bedrijf van Nederland. De award voor de Beste vrouwelijke CEO werd toegekend aan Winny Hoffmann van de Hoffmann Groep. De uitzending van de Succes Award Show is geweest op zondag 7 februari op RTL7.

De keuze voor ATAG Nederland BV was unaniem. Steven van Eijck: ''ATAG is een toonbeeld van oer-Hollands ondernemerschap en innovatie, bekend in elk Nederlands huishouden en ook wereldwijd exporterend''.

''ATAG is dan wel de grote finalewinnaar van deze editie 2015, maar alle ondernemingen die voor deze ondernemersprijs zijn geselecteerd, maken Nederland een sterker land'', aldus voormalig minister-president Balkenende, die de cheque van € 100.000 aan ATAG overhandigde.

Grootste jaarlijkse ondernemersprijs op TV

De Nationale Business Succes Award is de grootste jaarlijkse open ondernemersprijs van Nederland, verbonden aan een wekelijks televisieprogramma op RTL7. Voor editie 2015 werden 324 bedrijven uit verschillende branches genomineerd door het Nationale Business Succes Award Instituut. De jury bestaat uit professor Sylvester Eijffinger (hoogleraar Financiële Economie), Hans Rijnierse (SER-raadslid), Steven van Eijck (voorzitter RAI en RvA Bank-, verzekering- en effectenbedrijven), Bernd Schneider (uitvinder, juryvoorzitter Beste Idee van Nederland) en Joan Bassa (CEO Humanwave.nl, voorheen Exact).

Finale Award Show: 7 februari op RTL7 

In de Finale Awardshow werden naast de Finale Award, ook ruim 15 awards in subcategorieën uitgereikt door het Nationale Business Succes Award-instituut. De Finale Show is op 7 februari door RTL7 uitgezonden. 

Over het NBSA-instituut

Het Nationale Business Succes Award-instituut heeft als visie dat succes een keuze is en aan te leren. De missie is dan ook het succes van bedrijven en professionals stimuleren door kennis over succes delen en voorbeelden van succesvolle ondernemingen en personen in het licht te zetten, onder meer via de landelijke ondernemersprijs. Het instituut deelt kennis via crossmediale publicaties, inclusief het TV-programma De Succesfactor op RTL7 - en netwerkevents. Het Nationale Business Succes Award-instituut baseert haar kennis op continue praktische studies naar succesfactoren voor bedrijf en mens, doorlopend contact met toonaangevende ondernemers en de medewerking van gerenommeerde kennispartners en instituten. Meer info op: www.nbsa-instituut.nl

Nationale Business Succes Award 1
Nationale Business Succes Award Winnaars

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: