mach3
intro_img01

BN-er interview

Ramon Beuk

Ramon Beuk (Paramaribo, 2 februari 1971) is een Surinaams Nederlands televisiekok en schrijver van kookboeken.Beuk leerde de Surinaamse keuken van zijn moeder en kreeg interesse in koken. Hij begon in de horeca,maar kon daar zijn draai niet vinden. Hij studeerde pedagogiek en ging vervolgens aan het werk bij de HEMA,waar hij culinaire concepten ontwikkelde. Ook werkte hij voor Unilever, en in die functie gaf hij vaakpresentaties over de producten van dat bedrijf.

Beuks televisie-ervaring begon in het programma Koffietijd, waarin hij een kookonderdeel presenteerde. Ookpresenteerde hij samen met Cindy Pielstroom een kinderprogramma. Het bekendst werd hij echter door hetkookprogramma Born2Cook. Na drie seizoenen dit programma te hebben gepresenteerd, richtte hij eeneigen bedrijf op voor culinaire evenementen en opende hij een eetcafé. In 2008 keerde Beuk terug op

televisie met het programma Bosch, Beuk & Haan en schreef hij een receptencolumn in De Telegraaf. Hijschreef diverse boeken, waarvan het boek Wat Van Fair Komt in 2009 tot kookboek van het jaar werdbekroond. In 2010 ontving hij de Wine Professional Diamond Award, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordtaan mensen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse gastronomie.In het najaar van 2010 presenteerde hij het programma Wereldwijnen bij RTL 4. In datzelfde jaar reisde hij,na 28 jaar, terug naar Suriname. Dit werd vastgelegd door de NCRV in het programma Terug Naar Mijn Roti,waarvan in het voorjaar van 2011 het gelijknamige boek verscheen.

 

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton