Mathijs Bouman

Mathijs Bouman is columnist bij Het Financiële Dagblad en website Z24. Daarnaast is hij beurscommentator bij RTL Z. Ook schuift hij regelmatig aan tafel bij het programma De Wereld Draait Door als deskundige.

Bouman haalde zijn atheneum diploma op het Pascal College in Zaandam en promoveerde in 1998 aan de Universiteit van Amsterdam. Tussen 2003 en 2005 werkzaam als econoom bij De Nederlandsche Bank. Bij de toezichthouder werkte hij voor bankpresident Nout Wellink[2]. In 2005 begon hij als journalist. Hij was adjunct-hoofdredacteur bij FEM Business en schreef de jaren erna columns in CFO Magazine, De Groene Amsterdammer, VT-Wonen en het FD. In onderstaande video doet hij een boekje open over zijn eigen succes.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton