Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis is een cabaretier en stand-upcomedian en hij was in 2004 één van de lama's in het televisieprogramma De Lama's van BNN. Hij kreeg hiervoor een nominatie voor de Gouden Televizier- Ring 2004.

In 1997 won hij de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Hij besloot eerst naar Londen te gaan alwaar hij optrad in de Comedy Store en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan 'So you think you're funny' (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa.
In 2002 speelde hij voor het eerst in het theater met Echt, een soloprogramma, gevolgd door Van Huis

Uit in 2005. In 2008 staat Oosterhuis in het theater met Smile. In 2008 was hij ook te zien in het Stand-up programma 'Night Of Comedy' te zien op Comedy Central.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton