Jeroen Hertzberger

Jeroen Hertzberger (Rotterdam, 24 februari 1986) is een Nederlandse hockeyspeler. Hij speelt voor HC Rotterdam. Hiervoor speelde hij bij AHTC Wien. Hij speelde voor Oostenrijkse en Nederlandse jeugdselecties. Sinds 2007 komt hij uit voor het Nederlands hockeyteam waarvoor hij 27 wedstrijden heeft gespeeld en 7 keer heeft gescoord: zowel op EK’s als WK’s.  Bij de eerste editie van de Euro Hockey League werd hij gedeeld topscorer. Hij is rechtshandig. In 2008 maakt hij zijn olympische debuut op de Olympische Spelen van Peking.

Hij woont in Rotterdam en studeert aan de Randstad Topsport Academie. Hij heeft nog twee broers die voorheen ook in het eerste van HC Rotterdam gespeeld hebben: Willem en Maurits Hertzberger. In 2013 werd het landskampioenschap veroverd.

Hij zat ooit bij de jeugdopleiding van Austria Wien. Samen met stadsgenoot Rapid de grootste voetbalclub in Oostenrijk. Hij vond echter de trainers te streng en ging hockeyen.

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton