Frits Huffnagel

Godfried Philip (Frits) Huffnagel (Leiden, 15 juli 1968) is presentator, ondernemer en oud VDD-politicus. In 1997 kreeg Huffnagel landelijke bekendheid als panellid van het VARA debatprogramma Het Lagerhuis. Tegenwoordig is Huffnagel presentator bij BNR Nieuwsradio van het programma ‘Zakendoen met...’ en heeft wekelijks een eigen talkshow bij Omroep West getiteld: ‘Westbusiness presenteert FRITS!’. Zijn politieke ervaring en opvattingen weet hij te combineren met een flinke dosis humor. Daardoor is hij een graag geziene en gehoorde gast in televisieprogramma’s als Pauw & Witteman en WNL Ochtendspits. Daarnaast kan hij als discussieleider zeer goed in de rol van ‘advocaat van de duivel’ treden en daarmee discussies vlot trekken en meningsverschillen boven tafel krijgen. Deze vrolijke welbespraakte liberaal is zeer goed ingevoerd in de lokale en nationale politiek en in 2012 was hij deelnemer in het programma ‘Wie is de Mol? Tevens is hij voorzitter van Focwa schadeherstel, bestuurder bij MKB-Nederland en de nieuwe voorzitter van Amsterdam Gay Pride.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton