Dennis van der Geest

 

Dennis van der Geest (Haarlem, 27 juni 1975) is een voormalig Nederlands Judoka, hij is de eerste judoka die 10 keer op rij Nederlands Kampioen is geworden. Hij won ook tweemaal het Europees Kampioenschap en in september 2005 werd hij wereldkampioen. Dennis van der Geest is getrouwd met Zaine van der Geest en hebben samen twee zontjes genaamd Bjorn en Fynn.

Dennis van der Geest is tegenwoordig DJ op de meest uiteenlopende dance feesten. Dennis van der Geest onderscheidt zichzelf van andere topsporters door zijn werkzaamheden als DJ. Dennis van der Geest stopte in 2009 met zijn sportcarrière en stortte zich op zijn muziekcarrière. Dennis is al vele jaren actief als DJ en zijn genre laat zich het best omschrijven als een mix van disco, funk en house. In 2011 heeft hij zijn eerste album ‘’Sounds from the Loft’’  uitgebracht. Dit album leidde tot een succesvolle podcast in 2012, genaamd ‘Sounds from the Loft Podcast’. Het is al meer dan 100.000 keer gedownload via Itunes. Hij heeft als producer samengewerkt met internationale artiesten als Roog, Funkerman, Benny Royal, Rene Amesz en Ronald Molendijk. 

Ook is Dennis regelmatig op televisie, hij was te zien in programma’s als Ranking the Stars en Op Zoek naar God maar hij is met name te zien in sportgerelateerde programma’s. Hij was verslaggever tijdens de wereldberoemde Dakar Rally voor RTL 4, en presenteert ‘De Sterkste Man van Nederland’ en hij was tijdens de Olympische spelen van 2012 tafelheer voor het programma ‘de Sportzomer’.

Ook geeft Dennis verschillende lezingen. Hierbij maakt hij gebruik van vele anekdotes uit de judosport. Dennis is ook een onderneming, daarom zijn de lezingen van Dennis geschikt voor het bedrijfsleven, niet alleen voor externe maar ook voor interne doeleinden. Tevens geeft Dennis judoclinics uiteenlopend van clinics in het bedrijfsleven tot clinics bij judoverenigingen. Een judoclinic is voor mensen die nog nooit aan judo hebben gedaan een unieke ervaring.

 

 

 

 

 

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton