VRB Adviesgroep - belastingadviseurs & boekhouding

De vertegenwoordiger van de Belastingadviesbranche

Administratie en belastingzaken zijn niet de favoriete bezigheden van de meeste ondernemers. Gelukkig is er de VRB Adviesgroep die kleinere MKB bedrijven (ZZP, vrijeberoepen, DGA, interim, freelancer en professionals) adviseert op het gebied van belasting, financiën en boekhouden. VRB Adviesgroep verstrekt een aantal besparende boekjes die u hier gratis kunt aanvragen.

In de uitzending praat Pim van Rijswijk, directeur van de VRB Adviesgroep, over waar VRB Adviesgroep voor staat en welke producten & diensten VRB aanbiedt om belasting te besparen en boekhoudkosten te verlagen.

Belastingadvies
Bedrijven kunnen meer belasting besparen door bijvoorbeeld de juiste rechtsvorm te kiezen. Tijdens de gratis lezing: “Eenmanszaak, B.V. of holdingstructuur oprichten” worden er tips gegeven over welke rechtsvorm mogelijkerwijs het beste bij u past. U kunt namelijk vanuit sommige rechtsvormen flink minder belasting betalen. Het team van VRB Belastingadviseurs bezit actuele kennis van de fiscale regelgeving en mogelijkheden zodat u als ondernemer wordt voorzien van het juiste belastingadvies. VRB is aangesloten bij het Register Belasting Adviseurs. Vraag kosteloos het boekje aan: “Eenmanszaak, BV of holdingstructuur oprichten”

Boekhouding
Aan het jaar van het jaar is het wellicht de juiste tijd om de prijs/kwaliteit verhouding van uw huidige accountantskantoor eens tegen het licht te houden. Kan ik besparen? Past het huidige accountantskantoor nog wel bij mijn organisatie?

Klassieke en de grotere accountantskantoren zijn meestal erg duur en mogelijkerwijs betaalt u dubbel zoveel als nodig is. Het is als ondernemer zeker de moeite eens te kijken of u uw administratie en boekhouding bij een ander kantoor kan onderbrengen en kosten kan besparen.

VRB kan u als ondernemer ontzorgen en uw complete administratie en boekhouding verzorgen zoals: BV’s oprichten, jaarrekeningen opstellen en uw belastingaangifte verzorgen. Ga naar onze website en vraag een offerte aan.

Financieel
Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek doen we een QuickScan op fiscaal, administratief en financieel vlak. Zo weet u hoe u er als ondernemer in privé en uw onderneming er financieel voor staat en waar financieel voordeel valt te behalen. Nu en in de toekomst. Maak een afspraak voor de QuickScan.

Klik hier voor meer over VRB Adviesgroep

 

 

 

 

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton