Metropolitan Gallery 238

Officiële branchewinnaar Kunstmanagementbranche

Kunst is één van de dingen waarin Nederland uitblinkt. Van hedendaagse sterren als Lita Cabellut tot beroemdheden als Karel Appel en Corneille. Hier in hartje Amsterdam aan de mooie Brouwersgracht zit een van de oudste en succesvolste kunstgaleries van Nederland. Waar de werken van vele beroemde kunstenaars te zien zijn. Deze kunstgalerie is niet voor niets de branchewinnaar van kunstmanagementbranche.

Klik hier voor meer over Metropolitan Gallery 238

www.nbsa-instituut.nl en www.succesaward.nl

De onafhankelijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2016 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

 De Nationale Business Succes Award. Sterk voor je merk! Kijk op www.succesaward.nl of RTL 7 de Succesfactor.

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton