Data Recovery Nederland

Officiële branchewinnaar Data Recoverybranche

Iedereen verliest wel is een belangrijk bestand, omdat de computer bijvoorbeeld uitgaat en je vergeten bent om het op te slaan. Op dit moment ben je ervan overtuigd dat je het nooit meer terug krijgt, maar wat als wij jou zouden vertellen dat dit helemaal niet hoeft. Er zijn namelijk experts op het gebied van verloren data terug winnen. De Succesfactor praat hierover met Hamed Ghilav, de vertegenwoordiger van zo’n expert. 

Klik hier voor meer over Data Recovery Nederland

www.nbsa-instituut.nl en www.succesaward.nl

De onafhankelijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2016 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

 De Nationale Business Succes Award. Sterk voor je merk! Kijk op www.succesaward.nl of RTL 7 de Succesfactor.

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton