4-Freedom

Officiële branchewinnaar Commercieel vastgoedbranche

De spaarrente is momenteel erg laag. Bij de meeste banken is dit gedaald tot onder de 1%. Toch moet je over je spaargeld jaarlijks 1,2% belasting betalen. Wil je meer rente? Dan is het aantrekkelijker om te investeren in beleggingspanden. Zelfs als je hier niet thuis in bent, kun je deze stap nemen en dit met groot succes doen! Door het inwinnen van advies bij bijvoorbeeld de branchewinnaar in commercieel vastgoed! 

Klik hier voor meer over 4-Freedom

www.nbsa-instituut.nl en www.succesaward.nl

De onafhankelijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2016 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

 De Nationale Business Succes Award. Sterk voor je merk! Kijk op www.succesaward.nl of RTL 7 de Succesfactor.

TV - PRSENTATOTOREN (SML)
WINNAAR - 2013 (SMALL)

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tips van bekende Nederlanders:

Voor succes moet je het verschil durven maken. Onderscheidendzijn. Niet met het koor meezingen. Mr. drs. Hans van Baalen, VVD-Europarlementariër

Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo_hilton