Procedure-uitreikingAwards

Nationale Business Succes Award 2016

Aan het eind van elk televisiejaar bepaalt een deskundige jury welk genomineerd bedrijf het meest recht heeft op de overall titel 'Winnaar van de Nationale Succes Business Award'. Een grote eer, waarvan de waarde voor de betreffende winnende onderneming nog jaren merkbaar is. Bovendien is er een grote geldprijs en extra publiciteit aan verbonden.

Voor het beste bedrijf van Nederland

Alle bedrijven die meedoen aan de verkiezing en de Succesfactor behoren tot de beste van Nederland in hun branche. Aan het einde van het jaar bepaalt de jury welke van deze 300 parels van de Nederlande economie, het meest opvallend en onderscheidend haar succes heeft weten te bereiken. Dat is geen eenvoudige opgave gebleken in de afgelopen edities; veel bedrijven komen voor de hoofdprijs in aanmerking. Dit maakt het voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave om zorgvuldig af te wegen, onder auspiciën van de notaris.

Uitreiking op RTL7 in de Finale SuccesAward Show

De winnaar van elke jaareditie kan genieten van de aandacht, de erkenning, het aanzien en de enorme geldprijs. Zoals het betaamt bij verkiezingen... the winner takes all. Desonanks zijn er naast deze hoofdprijs, nog 19 subcategorieën gebaseerd op thema's, zoals innovatie, beste werkgever, snelste groeier. 19 ondernemingen krijgen dan ook een waardevolle erkenning, die hun status op het betreffende gebied landelijke eer aandoen. Zie voor de overige categorieën awards, hier. 

Nationale Business Succes Award 1
a-379
Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: