mach3
Procedure-uitreikingAwards

De Nationale Business Succes Award

Aan het eind van het televisiejaar bepaalt de deskundige jury welk genomineerd bedrijf het meest recht heeft op de overall titel 'Winnaar van de Nationale Succes Business Award'. Naast de eer zijn er bovendien een geldprijs en extra publiciteit aan deze award verbonden. Editie 2014 werd gewonnen door Freshlight Agri uit Apeldoorn.

Alle bedrijven die meedoen aan de verkiezing en de Succesfactor behoren tot de top in hun branche. Aan het einde van het jaar bepaalt de jury welke van deze 300 parels van de Nederlandse economie het meest opvallend en onderscheidend haar succes heeft weten te bereiken. Dat is geen eenvoudige opgave gebleken in de afgelopen edities. Dit maakt het voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave om zorgvuldig af te wegen, onder auspiciën van de notaris.

Uitreiking op RTL7 in de finale SuccesAward show

De winnaar van elke jaareditie kan genieten van de aandacht, de erkenning en de geldprijs. Zoals het betaamt bij verkiezingen... the winner takes all. Desondanks zijn er naast deze hoofdprijs nog 19 subcategorieën, gebaseerd op thema's als innovatie, beste werkgever, snelste groeier etc. Deze prijzen zullen ook tijdens de SuccesAward show worden uitgereikt.

 

a-383
230.Innovatie
Crossmedia partners:

Over de initiatiefnemer

Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan 'De Succesfactor'.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door: